loader image

Investitor

Galens Invest je jedna od vodećih domaćih investiciono-građevinskih firmi sa velikim iskustvom i brojnim uspešnim projektima iza sebe. Naš tim čine stručnjaci i saradnici sa višegodišnjim iskustvom, a karakteriše nas želja da naši projekti i objekti upravo oslikavaju našu potpunu posvećenost kvalitetu i postavljanju najviših standarda u građevinskoj industriji u Srbiji i regionu.

Važno je istaći da sve građevinske radove na svim našim projektima prati Galens Inženjering, koji posluje u okviru naše Grupe. Kada je u pitanju primena inovativnih rešenja, standardizacija građevinskih radova i korišćenje tehnoloških rešenja, Galens Inženjering može da stane rame uz rame sa vodećim evropskim građevinskim kompanijama. Upravo to garantuje visok i standardizovan nivo gradnje.

Posetite naše prodajne kancelarije

Zlatibor

Miladina Pećinara 31A, Zlatibor
Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa
lokal 11

Ponedeljak - petak
08h - 16h

Subota
09h - 13h

Novi Sad

Pupinova Palata 11. sprat
Narodnih heroja 3, Novi Sad

Ponedeljak - petak
08h - 16h

Subota
09h - 13h

Beograd

Tošin Bunar 272
Novi Beograd, Beograd

Ponedeljak - petak
09h - 17h

Subota
09h - 13h

Zvornik

Svetog Save 67, Zvornik
Republika Srpska

Ponedeljak - petak
08h - 16h

Subota
09h - 13h

Društvene mreže

Pogledajte naše reference:

Pupinova Palata
Poslovno-stambeni kompleks Pupinova palata nalazi se u samom centru Novog Sada, na jednoj od najlepših i najatraktivnijih lokacija u gradu oivičen Bulevarom Mihajla Pupina sa istočne strane, Ulicom Narodnih heroja, Železničkom ulicom i Trgom mladenaca sa zapadne. Raspoređen u tri lamele, stambeni deo je ukupne površine oko 12500m² sa oko 170 stambenih jedinica, različitih struktura i površina od 30m² pa do 250m² i više.
Zlatibor Mountain Resort & Spa
Dobrodošli u hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa, kompleks inspirisan prirodom i potrebom za istinskim odmorom i uživanjem. Vodeći se idejom da je okolina nešto što treba da čuvamo i cenimo, želja nam je da našim gostima pružimo priliku da se odmore i kroz odabir raznolikih domaćih proizvoda daju sebi priliku da se povežu sa lokalnim bogatstvima.
Hotel Jahorina
Na mestu nekadašnjeg hotela Jahorina koji su rado posećivali velikani domaće i svetske scene otpočela je gradnja najmodernijeg palninskog resorta u regionu - Hotel Jahorina mountain resort & spa.
New Minel
Ovaj moderni kompleks, duž ulice Tošin Bunar, nazvan je simbolično na mestu gde se nekada nalazio nekadašnji fabrički kompleks. Izgradnja kompleksa biće u više faza, a ceo kompleks činiće brojni uslužni, komercijalni i sportski sadržaji za decu i odrasle, kao i hotel i dečji vrtić.
Avenija Garden Residence
Avenija Garden Residence, nalazi se na mestu susreta Bulevara Evrope, Bulevara Patrijarha Pavla, Bulevara Cara Lazara, kao i ulica Cara Dušana i Heroja Pinkija, praktično u centru najnovijeg dela Novog Sada.
Kraljev park
Kraljev Park je jedinstveni stambeni kompleks koji će pomeriti granice komfora i kvaliteta života u našem gradu...
WoodStar Residence
Okružen zelenilom Zvezdarske šume, sa pogledom na prelepi Dunav, nalazi se moderni stambeni kompleks novogradnje WoodStar Residence. Ukupne površine 16.000 kvadrata, sa 152 stambene jedinice i 208 garažnih mesta na dve lamele...
Pasent Home
Stambeno-poslovni kompleks Pasent home zamišljen je kao objekat koji će činiti tri lamele sa podzemnom garažom, a sve stambene jedinice imaće visokofunkcionalan raspored koji će doprineti maksimalnoj iskorišćenosti prostora.

Kompanija Galens Invest može da se pohvali sa preko 50 izgrađenih objekata, za ostale reference posetite www.galens.rs

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku u slučaju da imate dodatnih pitanja vezana za našu ponudu.

ZLATIBOR - Miladina Pećinara 31A, Zlatibor
Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa, lokal 11

NOVI SAD - Narodnih Heroja 3 - Pupinova Palata 11. sprat

BEOGRAD - Tošin bunar 270a, prvi sprat

ZVORNIK - Svetog Save 67 - Republika Srpska

© Sva prava zadržana.

www.galens.rs

Prošetajte kroz kompleks

U slučaju da ste zainteresovani da “prošetate” kroz 3D model kompleksa, pošaljite nam Vaše podatke, mi ćemo ih proveriti, a potom poslati Vam link i password na mejl koje je potrebno da ukucate na datom linku da biste pristupili interaktivnoj šetnji kroz kompleks Ruj Residence.