loader image

Galens Inženjering

„Galens inženjering“ je privatna kompanija koja je osnovana pre skoro dve decenije i koja posluje u okviru „Galens grupe”, sa fokusom na izgradnju, inženjering i upravljanje projektima visokogradnje po sistemu „ključ u ruke”.

Našu kompaniju čini mlad tim, sposoban da odgovori svim modernim zahtevima tržišta kako u domenu grubih građevinskih radova tako i u domenu zanatskih radova i samog enterijerskog opremanja.

Kako bismo mogli da ispratimo moderne tokove gradnje, konstantno ulažemo u usavršavanje našeg stručnog kadra, mehanizaciju i opremu jer želimo da budemo korak ispred vremena.

Opremljeni smo da odgovorimo na sve izazove u visokogradnji, brzo, kvalitetno i stručno.

O stručnosti našeg inženjeringa kao i o našoj posvećenosti i predanosti poslu, govore na desetine uspešno izvedenih objekata u segmentu visokogradnje.

MATERIJALIZACIJA

U izgradnji objekta Investitor se obavezao da će objekat graditi upotrebom najsavremenije građevinske tehnologije i ugradnju najkvalitetnijih materijala prve klase kako bi ispunio zahteve i najzahtevnijih kupaca.

Posebno ističemo da smo dodatno razmišljali o komforu korisnika tako što smo povećali spratne visine kako bi korisnici dobili na vazdušnosti i luksuzu prostorija.

BETONSKA KONSTRUKCIJA

Betonska konstrukcija se izvodi po principu modernog pristupa skeletnog AB sistema koji je postao standard u modernim objektima celog sveta.

* Izgradnja našeg objekta New Minel na Novom Beogradu

FASADNI ZIDOVI

Fasadni zidovi se zidaju upotrebom termo blokova koji po svojim karakteristikama obezbeđuju najveću termičku i akustičnu izolaciju, a sve sa ciljem postizanja najkomfornije sredine. Spoljašnje staklene ograde su delimično transparentne.

* Izgradnja našeg Hotela Zlatibor.

FASADA OBJEKTA

Fasada objekta se izoluje upotrebnom kamene vune. Završna fasada se sastoji od delova izrađenih od demit fasade i delova izrađenih od ventilisane fasade, shodno projektu i rešenju arhitekte.

* Fasada našeg Hotela Zlatibor.

SPOLJNA ALUMINIJUMSKA STOLARIJA

Fasadna stolarija koja se ugrađuje na kompleksu RUJ Mountain Residence & Spa je aluminijumska stolarija premium kvaliteta sa troslojnim staklom visokokvalitetnih zvučnih i termičkih performansi. Obzirom na performanse kao i odabir proizvođača, sigurni smo da fasadnu stolariju koju ugrađujemo na našem objektu, možemo svrstati u red najkvalitetnije stolarije koje tržište stanogradnje može da ponudi.

* Spoljna stolarija na našem objektu Pupinova Palata u Novom Sadu.

PREGRADNI ZIDOVI

Pregradni zidovi su izrađeni po sistemu suve gradnje, usvojeni po knjizi standarda Izvođača radova pod nazivom „Premijum zid“, koji pruža najbolju zvučnu i termo izolaciju za objekte ove namene. Poseban akcenat bio je na maksimalnom smanjenju bočnog prenosa zvuka.

* Enterijer našeg Hotela Zlatibor

UNUTRAŠNJA STOLARIJA

Unutrašnja stolarija, tj ulazna vrata su obložena furnirom hrasta, a sobna vrata sadrže skrivene šarke, magnetnu bravu i ispuna je od ekstrudirane iverice koja znatno utiče na smanjenje prenosa zvuka.

* Hodnici našeg hotela Pupin.

PARKET

Parket je hrastov, višeslojni, prve klase, debljine 14mm.

* Parket u našim objektima u Novom Sadu, Beogradu i Zlatiboru.

KERAMIKA

Keramika je granitna ratifikovana prve klase, a zemlje porekla su Španija ili Italija.

* Keramika u sobama Hotela Pupin u Novom Sadu.

SANITARIJE I VODOKOTLIĆI

Sanitarije i vodokotlići u objektu su od evropskih premijum proizvođača, kao npr: “Ideal Standard, Villeroy&Boch, Grohe, Laufen, Geberit“ i slično. Predviđena kupatila se izvode po sistemu „Walk in shower“, tj linijska kanalica za odvod vode renomiranih proizvođača. Baterije su modernog dizajna predviđene za lako održavanje, visok sjaj kao i optimalnu potrošnju vode od svetskih renomiranih proizvođača prve klase, kao npr: “Grohe, Hansgrohe, Ideal Standard“ i slično. Predviđeni su najmoderniji bojleri proizvođača Ariston.

* Sanitarije u Hotelu Zlatibor.

LED RASVETA

LED rasveta neutralnog dizajna sa garancijom od minimum 2 godine. Posebno ističemo da smo dodatno razmišljali o komforu korisnika tako što smo povećali spratne visine kako bi korisnici dobili na vazdušnosti i luksuzu prostorija.

* Enterijer i rasveta u sobi Hotela Pupin.

Pogledajte unutrašnjost stana:

Zavirite u interaktivni pregled kupatila:

ZLATIBOR - Miladina Pećinara 31A, Zlatibor
Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa, lokal 11

NOVI SAD - Narodnih Heroja 3 - Pupinova Palata 11. sprat

BEOGRAD - Tošin bunar 270a, prvi sprat

ZVORNIK - Svetog Save 67 - Republika Srpska

© Sva prava zadržana.

www.galens.rs

Prošetajte kroz kompleks

U slučaju da ste zainteresovani da “prošetate” kroz 3D model kompleksa, pošaljite nam Vaše podatke, mi ćemo ih proveriti, a potom poslati Vam link i password na mejl koje je potrebno da ukucate na datom linku da biste pristupili interaktivnoj šetnji kroz kompleks Ruj Residence.