loader image

Sadržaj

“Ruj Mountain Residence & Spa” predstavlja savremeni stambeni kompleks u okviru kog su projektovani mnogobrojni sadržaji (restoran, spa centar, igraonica i sl.). Naziv kompleksa inspirisan je čudesnim vatrenim grmom Ruj, koji je jedan od simbola i jedna od najznačajnijih lekovitih biljaka na Zlatiboru. Pored živopisne okoline i dobre povezanosti sa centrom Zlatibora, lepoti stanovanja unutar kompleksa “Ruj Mountain Residence & Spa” doprinosi, pored kvaliteta gradnje po svetskim standardima i parkovski uređen prostor unutar bloka koji omogućava korisnicima komforan boravak i sa malom decom.

Apartmani su projektovani tako da svojom funkcionalnom organizacijom, osvetljenošću i prozračnošću, kao i idiličnim vizurama, sačinjavaju prostor po meri svakog ko u njemu odluči da boravi. Podzemne garaže obezbeđuju parking prostor za svaku stambenu jedinicu, dok je dvorište bogato zelenim površinama i sadržajima za rekreaciju čineći od unutrašnjosti kompleksa park u kojem je uživanje provoditi popodnevne sate odmora tokom boravka u objektu “Ruj Mountain Residence & Spa”. Gradnjom ovog kompleksa, Zlatibor je dobija novu građevinsku lepoticu, a vi mogućnost i privilegiju da upravo u njoj posedujete apartman po svojoj meri.

U sklopu apartmanskog kompleksa Ruj Mountain Residence & Spa nalazi se recepcija namenjena za informisanje gostiju. Upravljanje, izdavanje i održavanje samog kompleksa biće povereno kompaniji NS Hotels koja iza sebe ima bogato i uspešno iskustvo. Navedena kompanija upravlja jednim od najvećih planinskih resorta u regionu hotelom Zlatibor, kao i gradskim hotelom Pupin u Novom Sadu.

Spa centar

Mesto u kojem vreme staje a Vaše uživanje u prirodnom ambijentu našeg Spa centra postaje realnost. Iskusite sve čari najmodernije opremljenog SPA centra koji nudi posebnu vrstu uživanja koja je melem kako za telo tako i za dušu. Pruža vam upravo ono što Vam brzi tempo života oduzima. Podignite svoju lestvicu uživanja u kondominijumu “Ruj Mountain Residence & Spa”.

RESTORAN

U sklopu “Ruj” stambenog kompleksa postoji prostor namenjen za A la carte restoran. Ruj Mountain Residence & Spa imaće deo koji je projektovan za moderan planinski restoran u kojem će se služiti specijaliteti ovog kraja na poseban gastronomski način.

IGRAONICA

Prostor namenjen za igraonicu zamišljen je tako da omogući vlasnicima apartmana blizinu moderno opremljene igraonice koja će mališanima pružati zabavu po svim standardima, kako bezbednosti tako i sadržaja.

PARKING

Ono po čemu je kompanija “Galens invest” poznata, pored vrhunskog kvaliteta gradnje i arhitektonskih rešenja svojih kompleksa, jeste briga o parking mestima i potreba da svaki korisnik bilo zgrade ili hotelskog kompleksa nađe bezbedno mesto za svog četvorotočkaša.

UPRAVLJANJE KOMPLEKSOM

Ruj Mountain Residence & Spa je luksuzni apartmanski kompleks pod upravom “NS hotels”, kompanije koja je specijalizovana za upravljanje hotelskim i drugim ugostiteljskim objektima. Pod okriljem ove kompanije uspešno posluje hotel “Pupin” u Novom Sadu sa pripadajućim ekskluzivnim restoranima “Kalem” i “Zak”, kao i Hotel “Zlatibor” jedan od najsavremenijh resorta u regionu.

ZLATIBOR - Miladina Pećinara 31A, Zlatibor
Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa, lokal 11

NOVI SAD - Narodnih Heroja 3 - Pupinova Palata 11. sprat

BEOGRAD - Tošin Bunar 272 - Novi Beograd

ZVORNIK - Svetog Save 67 - Republika Srpska

Copyright © 2021. Sva prava zadržana.

www.galens.rs

Prošetajte kroz kompleks

U slučaju da ste zainteresovani da “prošetate” kroz 3D model kompleksa, pošaljite nam Vaše podatke, mi ćemo ih proveriti, a potom poslati Vam link i password na mejl koje je potrebno da ukucate na datom linku da biste pristupili interaktivnoj šetnji kroz kompleks Ruj Residence.