loader image

Sadržaj

„Ruj Mountain Residence & Spa” predstavlja savremeni stambeni kompleks koji svojom lokacijom, materijalizacijom i sadržajima ispunjava sve kriterijume da postane Vaš idealan planinski dom.

U sklopu kompleksa nalazi se wellness & spa centar, koji će doprineti kompletnijem i potpunijem doživljaju odmora. Gosti kompleksa će svoje slobodno vreme moći da provedu na najbolji mogući način, opuštajući se i uživajući u mestu koje je u potpunosti podređeno miru i relaksaciji.

Osim fantastičnog prostora za uživanje, kompleks „Ruj Mountain Residence & Spa” rešava još jednu bitnu stavku kada je bezbrižan odmor u pitanju – parking. U sklopu samog kompleksa nalazi se dovoljan broj parking mesta za sve goste.

Pored dominantnog stambenog dela, kompleks sadrži lokale koji su izuzetno pogodni za objekte i delatnosti koje će stanarima upotpuniti odmor: restoran, igraonica, market, teretana…, tako da će ovaj stambeni kompleks u svakom smislu zadovoljiti sve potrebe korisnika koji su došli da se odmore.

Lepoti stanovanja unutar kompleksa doprineće i parkovski uređen prostor unutar bloka, koji omogućava korisnicima komforan i bezbedan boravak i sa malom decom.

Apartmani su projektovani tako da svojom funkcionalnom organizacijom, osvetljenošću i prozračnošću, kao i idiličnim vizurama, sačinjavaju prostor po meri svakog ko u njemu odluči da boravi. Gradnjom ovog kompleksa, Zlatibor dobija novo, savremeno mesto za boravak i odmor, a vi mogućnost i privilegiju da upravo u njoj posedujete apartman po svojoj meri.

U sklopu apartmanskog kompleksa „Ruj Mountain Residence & Spa“ nalazi se recepcija namenjena za informisanje gostiju. Upravljanje, izdavanje i održavanje samog kompleksa biće povereno kompaniji „NS Hotels“ koja iza sebe ima bogato i uspešno iskustvo.

Spa centar

Mesto u kojem vreme staje a Vaše uživanje u prirodnom ambijentu našeg Spa centra postaje realnost. Iskusite sve čari najmodernije opremljenog SPA centra koji nudi posebnu vrstu uživanja koja je melem kako za telo tako i za dušu. Pruža vam upravo ono što Vam brzi tempo života oduzima. Podignite svoju lestvicu uživanja u kondominijumu “Ruj Mountain Residence & Spa”.

PARKING

Osim po izuzetnom kvalitetu gradnje, vrhunskim lokacijama i poštovanju ugovorenih rokova, kompanija „Galens Invest“ je prepoznatljiva kao investitor koji vodi računa o parkingu svojih stanara ili korisnika hotelskih i stambeno – poslovnih objekata. Za lep i miran odmor neophodno je sigurno parking mesto koje će Vas čekati.

UPRAVLJANJE KOMPLEKSOM

„NS Hotels“ je kompanija koja je specijalizovana za upravljanje hotelskim i drugim ugostiteljskim objektima. Ova kompanija već duže vreme uspešno upravlja luksuznim butik hotelom „Pupin“ u Novom Sadu, a od nedavno i novootvorenim planinskim rizortom „Zlatibor Mountain Resort & Spa“ koji se nalazi u samom centru Zlatibora. Kompaniju čini mlad, visokokvalifikovan kadar koji iza sebe ima izuzetno dobre poslovne rezultate.

ZLATIBOR - Miladina Pećinara 31A, Zlatibor
Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa, lokal 11

NOVI SAD - Narodnih Heroja 3 - Pupinova Palata 11. sprat

BEOGRAD - Tošin Bunar 272 - Novi Beograd

ZVORNIK - Svetog Save 67 - Republika Srpska

Copyright © 2021. Sva prava zadržana.

www.galens.rs

Prošetajte kroz kompleks

U slučaju da ste zainteresovani da “prošetate” kroz 3D model kompleksa, pošaljite nam Vaše podatke, mi ćemo ih proveriti, a potom poslati Vam link i password na mejl koje je potrebno da ukucate na datom linku da biste pristupili interaktivnoj šetnji kroz kompleks Ruj Residence.