loader image

Sadržaj

Sve što je potrebno za savršen odmor

Osim materijalizacije vrhunskog kvaliteta, odličnog rasporeda, struktura i orijentacije stanova, posebno smo vodili računa da Vam na dohvat ruke bude baš sve što je potrebno za savršen život na planini:

SPA CENTAR

UGOSTITELJSKI OBJEKTI

MARKET

PARKING

Spa centar

Mesto u kojem vreme staje a Vaše uživanje u prirodnom ambijentu našeg Spa centra postaje realnost. Iskusite sve čari najmodernije opremljenog SPA centra koji nudi posebnu vrstu relaksacije koja je melem kako za telo tako i za dušu. Podignite svoju lestvicu uživanja u planinskom raju.

UGOSTITELJSKI OBJEKTI

Podneblje na kom je smešten Vaš novi planinski dom čuveno je po izuzetnim gastronomskim delicijama. Zahvaljujući lokalima koji se nalaze u sklopu kompleksa, a savršeni su za otvaranje ugostiteljskih objekata, imaćete priliku da uživate u njima, a da pritom ne morate da izlazite iz svog dvorišta. Naoštrite čula i prepustite se doživljaju.

MARKET

Kupovina namirnica ume da bude prilično neugodna kada prodajni objekat nije u blizini, naročito ako boravite na planini. Upravo iz tog razloga odlučili smo da u sklopu kompleksa RUJ napravimo lokal koji će biti savršeno mesto za otvaranje marketa.  

PARKING

Osim po izuzetnom kvalitetu gradnje, vrhunskim lokacijama i poštovanju ugovorenih rokova, kompanija „Galens Invest“ je prepoznatljiva kao investitor koji vodi računa o parkingu svojih stanara ili korisnika hotelskih i stambeno – poslovnih objekata. Za lep i miran odmor neophodno je sigurno parking mesto koje će Vas čekati.

ZLATIBOR - Miladina Pećinara 31A, Zlatibor
Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa, lokal 11

NOVI SAD - Narodnih Heroja 3 - Pupinova Palata 11. sprat

BEOGRAD - Tošin bunar 270a, prvi sprat

ZVORNIK - Svetog Save 67 - Republika Srpska

© Sva prava zadržana.

www.galens.rs

Prošetajte kroz kompleks

U slučaju da ste zainteresovani da “prošetate” kroz 3D model kompleksa, pošaljite nam Vaše podatke, mi ćemo ih proveriti, a potom poslati Vam link i password na mejl koje je potrebno da ukucate na datom linku da biste pristupili interaktivnoj šetnji kroz kompleks Ruj Residence.