loader image

Planinski dom po meri - okruženi prirodom, povezani sa centrom Zlatibora

PRIRODA

RUJ Mountain Residence & Spa je smešten na mirnom zlatiborskom proplanku, koji Vam obezbeđuje neraskidivu vezu sa prirodom, njenim bogatstvima i lepotom. Uživaćete u svežem vazduhu, idiličnim jutrima i neprocenjivom pogledu. Iskoristite mogućnost za šetnju idealno uređenim pešačkim stazama, gustom borovom šumom i raskošnim proplancima Zlatibora.

ŽIVOT

Povezanost sa centrom Zlatibora omogućena je uređenom pešačkom stazom, pa vrlo brzo, jednostavno i bezbedno možete da stignete do jezera, popijete kafu ili uživate u živopisnim večerima na trgu. Osim neverovatnih prirodnih lepota, ova turistička atrakcija svojim gostima ima da ponudi i mnoge druge sadržaje: restorane tradicionalne i modern kuhinje, barove, sadržaje za animaciju dece…

PLANINA

Vaš planinski dom nalazi se u neposrednoj blizini najzanimljivijih turističkih atrakcija Zlatibora. Panoramski točak, luna park za decu, Dino i Avantura park samo su neki od sadržaja do kojih stižete za svega nekoliko minuta. Upotpunite svoj dan u prirodi odlaskom na neko zanimljivo mesto i uživajte u društvu najdražih.

Šetnja od stambenog kompleksa RUJ do Kraljevog trga i zlatiborskog jezera

Šetnja od stambenog kompleksa RUJ do zlatiborske šume

Lokacija

Kompleks „Ruj Mountain Residence & Spa” nalazi se na zlatiborskom proplanku u neposrednoj blizini naselja Jelena Anžujska i hotela „Zelenkada”. Neposredna udaljenost od turističkog dela omogućava očuvanje mira i veze sa prirodom i korisnicima pruža mogućnost da dožive prirodne lepote planine na najbolji mogući način. Zbog uzvišenosti terena na kom se nalazi kompleks, pruža se idiličan pogled na panoramu Zlatibora, a živopisno okruženje garantuje kompletan odmor, dobar san, mir i spokoj.

Kompleks se nalazi u prirodnom okruženju, u delu planine koji se postepeno razvija. Posebno je značajno istaći da su u toku ulaganja u putnu infrastrukturu Zlatibora, pa centar turističke atrakcije nije nedostupan.

U neposrednom okruženju kompleksa nalaze se sportski tereni, staze za planinarenje, hoteli, ugostiteljski objekti i market.

ZLATIBOR - Miladina Pećinara 31A, Zlatibor
Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa, lokal 11

NOVI SAD - Narodnih Heroja 3 - Pupinova Palata 11. sprat

BEOGRAD - Tošin bunar 270a, prvi sprat

ZVORNIK - Svetog Save 67 - Republika Srpska

© Sva prava zadržana.

www.galens.rs

Prošetajte kroz kompleks

U slučaju da ste zainteresovani da “prošetate” kroz 3D model kompleksa, pošaljite nam Vaše podatke, mi ćemo ih proveriti, a potom poslati Vam link i password na mejl koje je potrebno da ukucate na datom linku da biste pristupili interaktivnoj šetnji kroz kompleks Ruj Residence.