loader image

Investirajte u kupovinu planinskog doma inspirisanog prirodom

Zamislite da imate lično Vaš planinski dom o kom ste oduvek maštali, u kom možete da se opustite uz zvuke pucketanja vatre i pogled na živopisne proplanke Zlatibora. Dok uživate u lepoti prirode, opijeni svežinom i mirisima zelenog bora, deca se bezbrižno igraju na livadi, a Vi razmišljate o tome gde ćete pre da odete – pešačkom stazom do jezera i centra, ili strmim putem na sam vrh, do spomenika. Nakon šetnje Vas očekuje vrhunski tretman u spa centru, koji se nalazi u sklopu Vašeg planinskog doma i u kom je sve podređeno Vašoj relaksaciji i miru.

Ukoliko želite da izdajete svoj stan, to možete učiniti posredstvom recepcije.

Svi kupci apartmana koji ulaze u sistem upravljanja ostvaruju 50% popusta na korišćenje wellness i spa centra u samom kompleksu, kao i 30% popusta na korišćenje luksuznog Magnesium Wellness & Spa centra u hotelu Zlatibor Mountain Resort & Spa i 10% popusta na korišćenje ostalih sadržaja hotela.

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku u slučaju da imate dodatnih pitanja vezana za našu ponudu.

ZLATIBOR - Miladina Pećinara 31A, Zlatibor
Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa, lokal 11

NOVI SAD - Narodnih Heroja 3 - Pupinova Palata 11. sprat

BEOGRAD - Tošin bunar 270a, prvi sprat

ZVORNIK - Svetog Save 67 - Republika Srpska

© Sva prava zadržana.

www.galens.rs

Prošetajte kroz kompleks

U slučaju da ste zainteresovani da “prošetate” kroz 3D model kompleksa, pošaljite nam Vaše podatke, mi ćemo ih proveriti, a potom poslati Vam link i password na mejl koje je potrebno da ukucate na datom linku da biste pristupili interaktivnoj šetnji kroz kompleks Ruj Residence.