loader image

Kupovina

Ekskluzivni apartmani koji su predviđeni za prodaju nalaze se u sklopu apartmanskog kompleksa „Ruj Mountain Residence & Spa“. Apartmani su opremljeni premium kvalitetom, po već funkcionalnom sistemu „ključ u ruke“.

Upravljanje luksuznim apartmanskim kompleksom „Ruj Mountain Residence & Spa“ biće pod upravom kompanije ,,NS Hotels” koja uspešno upravlja hotelima ,,Pupin“ u Novom Sadu i „Zlatibor Monutain Resort & Spa“ na Zlatiboru.

Ukoliko vlasnik apartmana izrazi želju za izdavanjem apartmana, on ima mogućnost da apartman izdaje posredstvom kompanije ,,NS Hotels” , a pod uslovima koji su propisani posebnim Ugovorom o izdavanju. Da bi ispunio uslov za izdavanja apartmana, vlasnik je u obavezi da apartman opremi u skladu sa predviđenim standardima i dizajnom, uz detaljnu specifikaciju kompletne opreme i inventara neophodnih za kategorizaciju. Menadžment uprave je u obavezi da blagovremeno vlasniku dostavi ponudu koja će biti sastavni deo ugovora o opremanju apartmana.

Apartmanski kompleks „Ruj Mountain Residence & Spa“ se obavezuje da vlasnicima apartmana ponudi poseban ugovor o uslovima izdavanja nekretnine, kojim će biti definisani svi detalji i međusobni odnosi u izdavanju. Takvim ugovorom regulisani su svi troškovi i decidno podeljene obaveze koje ima vlasnik, kao i one koje pripadaju kompleksu.

Vlasnik apartmana dobija na korišćenje „Platinum karticu“, koja mu omogućava do 20% popusta na sve usluge spa centra unutar apartmanskog kompleksa „Ruj Mountain Residence & Spa“.

Kontaktirajte nas

Pošaljite nam poruku u slučaju da imate dodatnih pitanja vezana za našu ponudu.

ZLATIBOR - Miladina Pećinara 31A, Zlatibor
Hotel Zlatibor Mountain Resort & Spa, lokal 11

NOVI SAD - Narodnih Heroja 3 - Pupinova Palata 11. sprat

BEOGRAD - Tošin Bunar 272 - Novi Beograd

ZVORNIK - Svetog Save 67 - Republika Srpska

Copyright © 2021. Sva prava zadržana.

www.galens.rs

Prošetajte kroz kompleks

U slučaju da ste zainteresovani da “prošetate” kroz 3D model kompleksa, pošaljite nam Vaše podatke, mi ćemo ih proveriti, a potom poslati Vam link i password na mejl koje je potrebno da ukucate na datom linku da biste pristupili interaktivnoj šetnji kroz kompleks Ruj Residence.